Gelukkig nieuwjaar!

Eetcafé De Hut AmsterdamWe wensen jullie allemaal een prachtig nieuw jaar, vol gezondheid, lekker eten, zon en voorspoed!

Bij de Hut gaan we ook dit jaar weer op de oude voet verder, overheerlijk eten, gezelligheid en een fijn moppie muziek.

Onze menukaart is inmiddels weer aangepast met een aantal nieuwe lekkernijen en een aantal klassiekers waar Eetcafé De Hut zo vermaard om is, lekker & gezellig.

Tot ziens in De Hut.

Daghap rubriek Parool

Parool daghapHet Parool besteedde donderdag 9 oktober 2014 een artikel aan Eetcafé De Hut. Het artikel beschrijft de ‘daghap’ van een Amsterdams restaurant en de recensent van dienst was dit keer op bezoek in Eetcafé De Hut.

Het resultaat mag er zijn, want onze slogan ‘Lekker en Gezellig’ kwam helemaal uit de verf. Gezellig was het zeker en lekker ook!

Mooi om te lezen dat we eerder al hoog scoorden in de grote biefstukken test (we eindigden in de top 20 en kregen een 8) en vier sterren scoren (van de vijf).

Lekker en Gezellig! En dat al vijftig jaar…

50 jaar De Hut

50 jaar Eetcafé De HutZaterdag 11 oktober is het zover, dan vieren we het 50-jarig bestaan van Eetcafé De Hut!

Je bent vanaf 16:00 uur van harte welkom om met ons te proosten op dit heugelijke feit. Uiteraard zullen een aantal artiesten optreden en hebben we een DJ.

Optredens zijn er, onder andere van Dario, Ernest, Georges Lotze, Wilfred Belles en Max natuurlijk!

Toegang is natuurlijk gratis en er is ook gezorgd voor een welkomstdrankje en lekkere hapjes.

Tot ziens in De Hut! Al 50 jaar Lekker & Gezellig…

Kerstdiner

Eetcafé De Hut KerstdinerOp Kerstavond (dinsdag 24 december) en tweede Kerstdag (donderdag 26 december) serveren we naast de reguliere kaart een overheerlijk kerstdiner met een welkomstdrankje, reserveren is nu mogelijk.

Reserveren kan alleen telefonisch, op nummer: 020-6718426
Bij geen gehoor: 06 575 999 20

U kunt kiezen uit: 3 gangen à € 35,- 4 gangen à € 45,- of 5 gangen à € 55,-

Het Menu

Voorgerechten
Licht gebonden mosterdsoep met prei ringetjes en zalm snippers.

Tartaar van coquilles met kappertjes en limoen geserveerd met truffelmayonaise.

Salade van gerookte forel, Hollandse garnalen, krieltjes, rode biet, zeekraal en mierikswortel-mouse.

Hoofdgerechten
Chateaubriand: Ossenhaas gerold in zwarte peper bereid in Calvados met
gebakken uien, champignon, krieltjes en paprika. Geserveerd met pepersaus.

Gelardeerde Hertenrugfilet geserveerd met cranberrysaus, witlof en aardappelgratin

Zeeduivel en papillotte: gestoomde vis in een pakketje met babyspinazie,
haricot verts, paprika, ginseng en limoen. Geserveerd met krieltjes

Dessert
Sticky toffee taart met karamel saus en vanille ijs

Heerlijke Sibrienne met glaasje limoncello

Kaasplankje met zachte camembert, roquefort en een romig geitenkaasje.
Geserveerd met vijgenbrood

Eet smakelijk!