Alle dagen open

Goed nieuws, Eetcafé De Hut Amsterdam en Diemen zijn vanaf heden weer alle dagen geopend!

De Hut Amsterdam gaat iedere dag open om 16:00 en blijft open tot 0:00, op vrijdag en zaterdag sluiten we om1:00 uur.

De Hut Diemen is van maandag tot en met vrijdag open van 12:30 uur tot 0:00 uur en op zaterdag en zondag van 14:30 tot 0:00 uur.

Tot ziens in De Hut, lekker & gezellig!

Nieuwe tijden

openingstijden eetcafé De Hut

Met ingang van dit weekend (1 september) hebben we nieuwe openingstijden:

Eetcafé De Hut Amsterdam is alle dagen geopend vanaf 16:00 tot 0:00. Maar op maandagen is De Hut Amsterdam gesloten.

Eetcafé De Hut Diemen is alle weekdagen vanaf 12:30 tot 0:00, op zaterdag van 14:30 tot 1:00 en op zondagen is De Hut Diemen gesloten.

U bent van harte welkom in De Hut: lekker en gezellig!

Kerstmenu 2017

Kerstmenu 2017

Het is alweer december en dus is het tijd om plannen te maken voor de kerstdagen. De koks van Eetcafé de Hut hebben een overheerlijk kerstdiner samengesteld om op Tweede Kerstdag van te komen genieten in onze zaken in Amsterdam en Diemen.

Naast dit overheerlijke kerstmenu kun je natuurlijk ook van de kaart bestellen. Dus iedereen wordt blij! Reserveren wordt van harte aangeraden, want voor je het weet zitten we vol.

Op Eerste Kerstdag zijn we gesloten.

Tot ziens in De Hut.

Iens Festival in Diemen

Van 26 oktober tot en met 30 november kun je gebruik maken van de 50% korting op je rekening als je via de Iens een reservering maakt bij De Hut Diemen. Dat scheelt nogal een slok op een borrel, of een sateetje op een portie spareribs toch? Let op dat deze aanbieding alleen geldig is vanaf twee personen en er een beperkt aantal kortingsplekken beschikbaar zijn.

Ga naar de Eetcafé de Hut Diemen pagina op Iens en maak je reservering.

Tot ziens in De Hut, lekker & gezellig voor 50 procent minder 🙂

Iens-festival-de Hut Diemen

Opening De Hut Diemen

De verbouwing is zo goed als klaar en dus is het tijd voor het grote openingsfeest van De Hut Diemen. Die feestelijke opening vind plaats op zaterdag 1 april om 16:00 uur.

Deze week gaan we flyeren in Diemen, maar niet-Diemenaren zijn natuurlijk ook van harte welkom zaterdag om te proosten op de nieuwe Hut, te genieten van lekkere hapjes én de gezelligheid. De Hut zou de Hut niet zijn als er geen live muziek zou zijn en daarvoor heeft niemand minder dan Wilfred Belles zijn medewerking al toegezegd.

Tot ziens in De Hut.

Flyer De Hut Diemen

Verbouwing in Diemen

Nog een paar weken en dan is de verbouwing van De Hut Diemen achter de rug en maken we ons op voor de grote opening op 1 april, en dat is geen grap.

De Hut Diemen is gelegen aan de Diemerstraatweg 55 en komt op de plek waar jarenlang ‘De oude herbergh’ zat. Een prachtige plek om het succes van Eetcafé de Hut uit te breiden en ook de goede mensen uit Diemen en omstreken te laten genieten van ons heerlijke menu en een flinke dosis gezelligheid.

Maar voorlopig zitten we nog midden in de troep en moeten we hopen dat het allemaal op tijd af is…

Valentijns Diner

Dinsdag is het weer zover: Valentijnsdag. Het ideale moment om je geliefde mee te nemen naar Eetcafé de Hut voor een overheerlijk Valentijns Surprise Diner!

Dit driegangendiner wordt speciaal voor jullie met alle liefde bereid en kost slechts € 27,50!

Dus pak de telefoon en reserveer een tafel voor het te laat is, want vol is vol, weg is weg en op is op. En dat zo ook zomaar voor de liefde kunnen gelden…

Telefoonnummer: 020-6718426

Valentijnsdag bij de Hut: lekker & gezellig!

Valentijns Diner

De beste van Nederland?

De beste van NederlandKen je het programma De beste van Nederland? Daar wordt deze week bepaald wie het beste Eetcafé van Nederland is en namens Noord-Holland zijn wij in de race!

Uiteraard kunnen we het niet zonder jullie steun en willen we vragen om je stem voor ons uit te brengen en je vrienden te vragen dit ook te doen.

Stem dus snel, want dat kan nog maar een paar dagen, en deel dit bericht op Facebook, Twitter, in de kroeg, of op straat.

KLIK HIER OM TE STEMMEN OP EETCAFE DE HUT!

Dank je wel!

Wegens vakantie gesloten

Beste mensen,

Eetcafé de Hut is tot en met vrijdag 26 augustus gesloten.

Vanaf zaterdag 27 augustus zijn jullie weer van harte welkom in ons eetcafé. Dan zijn we weer helemaal opgeladen en fris om onze gasten te ontvangen voor een ouderwets lekkere en gezellige avond.

We hopen op jullie begrip.

Team de Hut.

De Hut gesloten voor vakantie

Zuidfestival

ZuidFestival 2016Eetcafé De Hut uit Amsterdam heeft het initiatief genomen voor de organisatie van het Zuidfestival. Het Zuidfestival moet uitgroeien tot een jaarlijks terugkerend evenement met veel muziek en dans voor de hele Olympiabuurt. Ondernemers uit de buurt zorgen voor een culinair tintje tijdens de optredens van verschillende artiesten. Het eerste Zuidfestival vindt plaatst op zaterdag 21 mei a.s. van 14.00 tot 23.00 uur op het Olympiaplein voor Eetcafé de Hut en wordt vanaf vandaag gepromoot met een leuke commercial op AT5.

Buurtfestival voor de Olympiabuurt
Op veel plaatsen in Amsterdam worden muziekevents of culinaire activiteiten gehouden, maar in Amsterdam Zuid in de buurt van het Olympiaplein, is dit de eerste keer. Daarom heeft Max van der Wielen, eigenaar van Eetcafé de Hut, het initiatief genomen om speciaal voor de buurt dit festival op te zetten. Van der Wielen: “Naast koken, hou ik van muziek. Het brengt gezelligheid en zorgt vaak voor een feestje. Ik wil dat mensen het gezellig hebben. In veel buurten in Amsterdam worden festivals georganiseerd. Hier nog niet. Ik hoop dat het ook hier in de buurt aanslaat en gezelligheid kan gaan brengen voor deze Olympiabuurt.”

Muziek met een culinair tintje
Om het buurt gevoel te vergroten, zullen een zestal ondernemers zorgen voor een culinair tintje bij het Zuidfestival. Met zes standjes wordt een eetplein gecreëerd tijdens het Festival.
Op het Zuidfestival treden verschillende artiesten op, zoals Dario, Manon Stokman, Patrick Bakker, Wilfred Belles, Brassband Misère en nog vele anderen. Daarnaast is er ook een optreden van het Schinkelkoor, een koor uit de buurt. En dansschool Salsa Moso zal een salsa demonstratie geven. Mike Arrow is de presentator van de dag.
Het festivalterrein strekt zich uit van bloemenzaak Anggrek tot aan de stoeprand van de Marathonweg. Hiervoor zijn de vergunningen bij de gemeente verleend. Verdere informatie over het Zuidfestival is te vinden op de website.